Er zijn 7 vacatures gevonden

Commercieel Medewerker Binnendienst (Trader) Facilitair & Hygiëne – Westland

Als Trader Facilitair & Hygiëne ben je gegarandeerd van een uitdagende baan bij een professionele en nog steeds groeiende organisatie. Heb jij commerciële ervaring in de facilitaire, schoonmaak- of hygiënebranche? Dan zoeken wij jou!

(meer…)

Sales Engineer – Heinenoord

Heb jij minimaal een mbo-diploma richting techniek en word jij enthousiast van een afwisselende en klantgerichte functie waarin je jezelf verder kunt gaan ontwikkelen zowel op commercieel als technisch gebied? Lees dan snel verder, want dan is de functie van Sales Engineer bij Acclon Technologies echt iets voor jou!

(meer…)

Sales Medewerker – Dordrecht

Als Sales Medewerker Export heb je een uitdagende fulltime functie binnen een snel groeiend bedrijf. Je onderhoudt zelfstandig contacten met bestaande relaties, je werft prospects, je koopt materialen in, je verkoopt uit eigen voorraad en je ondersteunt de buitenlandse vestiging. Heb jij hbo werk- en denkniveau en kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal? Lees dan snel verder!

(meer…)

Key Accountmanager – Dordrecht

Heb jij enkele jaren succesvolle ervaring met relatiebeheer en acquisitie? En ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Als Key Accountmanager heb jij een uitdagende, verantwoordelijke en veelzijdige baan, je beheert een eigen klantenbestand en ga je samen met een team aan de slag om nieuwe Key Accounts verder uit te breiden & te ontwikkelen. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)

Commercieel Medewerker Binnendienst (zachte pakkingen) – Rotterdam

Heb jij technisch inzicht, gecombineerd met een commerciële en dienstverlenende houding? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Als Commercieel Medewerker Binnendienst (zachte pakkingen) stel je offertes op, ondersteun je de vertegenwoordigers, bied je optimale service en ben je verantwoordelijk voor je eigen klanten! Wil je meer weten? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)

Commercieel Medewerker Binnendienst – Zwijndrecht

Heb jij een afgeronde mbo-opleiding en een aantal jaren ervaring in de internationale handel? Ben jij iemand met commercieel inzicht, een handelsgeest en heb je daarnaast affiniteit met techniek? Dan zijn we op zoek naar jou!

(meer…)

Marketing en Sales Medewerker (32-40 uur) – Zwijndrecht

Heb jij een aantal jaren werkervaring opgedaan in een commerciële rol, ben jij creatief en tekstueel sterk? In de veelzijdige functie van Marketing en Sales Medewerker houd jij je bezig met de inzet van social media, het schrijven content, maar ook met het opstellen en begeleiden van orders. Daarnaast weet je in contact te komen met nieuwe klanten en bestaande relaties middels e-mailmarketing. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)