Er zijn 3 vacatures gevonden

Logistiek Administratief Medewerker – Heinenoord

Ben jij een echte aanpakker en heb jij een goed gevoel voor commerciƫle verhoudingen? Zoek jij een administratieve rol in een productieomgeving? Dan is dit misschien wel de juiste vacature voor jou! Als Logistiek Administratief Medewerker ondersteun je de binnendienst en heb je veel afwisselende taken. Raak jij al enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)

Administratief Medewerker – Rotterdam

Lijkt het jou interessant onderdeel te zijn van een specialistisch team en een belangrijk bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de service? Heb je een afgeronde mbo-diploma en beschik je over een goede beheersing van de Engelse taal? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Voor een mooie, technische organisatie in de maritieme sector, zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

(meer…)

Personeelsplanner Transport – Papendrecht

In de functie van Personeelsplanner ben je verantwoordelijk voor de personeels- en vrachtwagenplanning van transport vanuit de standplaatsen in de Benelux en Duitsland. Heb jij enkele jaren ervaring in een functie als planner en beschik je over uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden? Wij zijn op zoek naar jou!

(meer…)