Introductie

Als Fiscalist werk je deels zelfstandig en deels ter ondersteuning van ervaren collega’s in een gevarieerde belastingadviespraktijk. Het takenpakket bestaat onder meer uit het controleren van aangiften, signaleren van advies- en verbeterpunten en het bedenken van oplossingen voor fiscale vraagstukken. Ben jij woonachtig in de omgeving van Kesteren/Druten en beschik jij over relevante werkervaring? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever, WEA Accountants, is een accountantskantoor dat zich laat kenmerken door een actieve betrokkenheid en persoonlijke benadering. Met zes vestigingen in de regio zijn zij een betrouwbare regionale partner die de ontzorging van haar klanten tot hoofddoel maakt. Momenteel maken zij een grote slag in de digitalisering en automatisering van hun werkzaamheden.

Functie

Als Fiscalist werk je deels zelfstandig en deels ter ondersteuning van ervaren collega’s in een gevarieerde belastingadviespraktijk. Het takenpakket bestaat onder meer uit het controleren van aangiften, signaleren van advies- en verbeterpunten en het bedenken van oplossingen voor fiscale vraagstukken. De uitvoering hiervan neem je zelf ter hand en je hebt daardoor contact met cliĆ«nten, collega’s, belastingdienst, notarissen, advocaten en andere betrokkenen. Je wordt o.a. ingezet voor;

 • Controle aangiften inkomstenbelasting;
 • Controle aangiften vennootschapsbelasting;
 • Bedrijfsovernames en herstructureringen;
 • Pensioenen;
 • Aangiften erfbelasting;
 • Alle voorkomende werkzaamheden op een MKB-Agro kantoor.

Functie eisen

Als Fiscalist zie jij jezelf in het volgende profiel;

 • Je heb een afgeronde opleiding Register Belastingadviseur of een vergelijkbare studie gevolgd;
 • Je beschikt over relevante ervaring in de adviespraktijk;
 • Je spreekt de taal van de ondernemers;
 • Je bent zelfstandig en je houdt van een no-nonsense mentaliteit;
 • Je bent commercieel vaardig, analytisch en communicatief sterk.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruim pakket aan studiefaciliteiten. Hiernaast bieden zij een zelfstandige baan in een ongedwongen en prettige werksfeer.

Inlichtingen

Voor meer informatie vraag naar Renate Leeuwenstein;

(e) renate@lincks.nl
(t) 085-9028123

Sollicitatie

De afhandeling van deze vacature wordt verzorgd door Lincks Personal Recruitment. Reacties die rechtstreeks worden gestuurd aan onze opdrachtgever worden doorgestuurd naar Lincks Personal Recruitment ter beoordeling en afwikkeling. Voor een efficiĆ«nte afwikkeling van de procedure kun je via de button ‘solliciteren’ reageren op deze functie. Vul uw gegevens in op het invulformulier en stuur uw Curriculum Vitae (en eventueel begeleidend schrijven) als bijlage(n) mee. Uw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.
#prio1