Administratief Medewerker Bedrijfsbureau – Zwijndrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe functie waarin jij ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt? Zoek dan niet verder! In de rol van Medewerker Bedrijfsbureau ondersteun jij jouw collega’s in de breedste zin van het woord. Door jouw oog voor detail en uitstekende communicatieve vaardigheden, verloopt ieder project naar tevredenheid. Nieuwsgierig geworden? Heb jij minimaal drie jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare branche? Lees dan snel de hele vacature!

(meer…)

Junior Monteur Banden (vaste baan) – Dordrecht

Alles is te leren! Heb je een passie voor auto’s en vind je het leuk om als Junior Monteur Banden alles te leren in dit vakgebied? In deze uitdagende functie word je volledig opgeleid en kom je te werken in een jong team van negen enthousiaste collega’s! Je bent o.a. bezig met het repareren, (de)monteren en balanceren van autobanden. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Junior Support Engineer – Barendrecht

Bellen jouw vrienden en familie jou als eerste wanneer hun computer vast loopt? En lijk het jou leuk om hier jouw werk van te maken? Dan hebben wij een gave baan voor je waarin jij je kan ontwikkelen tot ICT professional! Als Junior Support Engineer werk je mee aan uitdagende projecten en verleen je service en ondersteuning aan klanten. Lijkt dit jou wel wat? Lees dan snel verder!

(meer…)