⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

In deze operationele functie als Coördinator Beheer & Onderhoud ben je bezig met het organiseren, aanbesteden en laten uitvoeren van vastgoedonderhoud en controleer je de projecten op kwaliteit en voortgang. We zijn op zoek naar een ondernemende Coördinator met technisch inzicht en uitstekende communicatieve vaardigheden. Klinkt dit als een mooie uitdaging voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Organisatie

Je komt te werken bij een bedrijf dat zich bezighoudt met beheer en onderhoud van vastgoed voor bedrijven, scholen, verzorgingsinstellingen en VVE’s. Een kleine organisatie waarin je naast de bedrijfsleider werkt en verantwoordelijk wordt voor je eigen projecten.

Functie

Als Coördinator Beheer & Onderhoud houd je je bezig met het inventariseren, begroten, organiseren en aanbesteden van vastgoedonderhoud. Hierbij kun je denken aan bedrijven, scholen, verzorgingsinstellingen en VVE’s. Je zorgt ervoor dat het onderhoud op de juiste manier wordt uitgevoerd en controleert dan ook op de kwaliteit en voortgang op het werk dat gedaan wordt.

Bij de functie en het bedrijfsproces hoort vanzelfsprekend ook een stuk financiële en administratieve afhandeling. Je bent ongeveer de helft van de tijd buiten de deur op verschillende locaties, de resterende tijd ben je aanwezig op kantoor. Je plaatst bestellingen voor projecten, maakt offertes op en zorgt voor de juiste aanbestedingen voor de projecten.

Functie eisen

WIj zijn op zoek naar een Coördinator Beheer & Onderhoud die het volgende te bieden heeft:

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in technische richting;
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in de Hoeksche Waard;
  • Je kunt goed werken in MS Office. Kun je tekenen in AutoCad? Dit is een pre!;
  • Ervaring in de bouwwereld is een pre, maar logisch denkvermogen en technisch inzicht gaan boven alles;
  • Je bent ondernemend en hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Coördinator Beheer & Onderhoud?

Je krijgt een verantwoordelijke functie waarin je veel ruimte hebt voor eigen initiatief. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om door te groeien en mee te groeien met het bedrijf. Je krijgt direct een vast dienstverband voor onbepaalde tijd aangeboden en je kunt rekenen op een uitstekend salaris. Dit is geheel afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en ervaring.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Lisanne Volkers!

(t) 06-21370819
(e) lisanne@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.