⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben jij een echte sleutelaar en lijkt het je leuk om machines over de hele wereld in bedrijf te stellen? Lees dan verder en solliciteer direct!

Organisatie

Je komt te werken in een dynamische werkomgeving, waarin creativiteit, denken in oplossingen en innovatie de dagelijkse gang van zaken vormgeven! Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf, actief op alle continenten in de wereld. Elke dag werken er 200 collega’s mee aan de meest innovatieve, kwalitatieve en creatieve oplossingen om producten van A naar B te verplaatsen binnen productieorganisaties.

Functie

Als Commissioning Engineer ben je verantwoordelijk voor de mechanische inbedrijfstelling van machinelijnen wereldwijd en je bent daarmee het visitekaartje van het bedrijf. Je reist achter de machinelijn aan nadat deze eerst heeft proefgedraaid en werkt over het algemeen in teamverband met collega’s en lokale monteurs. Cultuurverschillen en taalbarrières brengen extra uitdagingen met zich mee, maar je weet hier goed en respectvol mee om te gaan. Je voert regelmatig overleg met de projectleider en eventueel de supervisor commissioning en rapporteert de voortgang van het project aan hen.

Functie eisen

Als Commissioning Engineer zie jij jezelf in het volgende profiel;

  • Een afgeronde technische MBO-opleiding, bijvoorbeeld richting werktuigbouwkunde of mechatronica;
  • Ervaring als inbedrijfsteller of commissioning engineer in de machinebouw is een pré;
  • Je vindt het leuk om over de hele wereld machines in bedrijf te stellen;
  • Je werkt precies en streeft continu naar het leveren van resultaat en het voldoen aan verwachtingen van de klant;
  • Je werkt op een prettige manier samen met anderen en past je opgebouwde kennis en technologie zo goed mogelijk toe;
  • Je spreekt Nederlands, maar schakelt ook makkelijk over naar Engels wanneer dit nodig is;
  • Je bent een aanpakker en voelt de verantwoordelijkheid om de machines zo goed mogelijk achter te laten voor de klanten;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Aanbod

Als je aan de slag gaat bij deze opdrachtgever, krijg je veel ruimte voor jouw visie en inbreng. Het wordt dan ook gewaardeerd als je meedenkt over nieuwe mogelijkheden. Je wordt geïnspireerd met een innovatieve werkomgeving, er wordt namelijk elke dag gewerkt aan creatieve oplossingen voor de klant. Je hoeft geen premie te betalen voor je pensioenfonds, dit doen zij voor je! Je krijgt 25 vakantiedagen en er wordt een marktconform salaris geboden.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je vragen naar Arjan Huisman;

(t) 085-9028121
(e) info@lincks.nl

Sollicitatie

De afhandeling van deze vacature wordt verzorgd door Lincks Personal Recruitment. Reacties die rechtstreeks worden gestuurd aan onze opdrachtgever worden doorgestuurd naar Lincks Personal Recruitment ter beoordeling en afwikkeling. Voor een efficiënte afwikkeling van de procedure kun je via de button ‘solliciteren’ reageren op deze functie. Vul uw gegevens in op het invulformulier en stuur uw Curriculum Vitae (en eventueel begeleidend schrijven) als bijlage(n) mee. Uw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.
#prio1