⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Heb jij een afgeronde mbo-opleiding en een aantal jaren ervaring in de internationale handel? Ben jij iemand met commercieel inzicht, een handelsgeest en heb je daarnaast affiniteit met techniek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een kleine, zelfstandig opererende handelsonderneming. Het bedrijf is internationaal actief in staalkabels, kettingen en toebehoren. Binnen deze platte organisatie heerst een informele sfeer en is er sprake van een open cultuur.

Functie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst onderhoud je vanuit het kantoor, dat gevestigd is in Zwijndrecht, de contacten met klanten en leveranciers. Daarnaast zorg je voor een correct en passend advies en een concurrerende aanbieding aan afnemers. Je bewaakt het orderproces en draagt mede zorg voor een juiste aflevering van de producten.

Na een gedegen inwerkperiode waarin je de producten en de markt zo goed mogelijk leert kennen, bouw je een eigen relatiekring op en draag je bij aan de resultaten van de onderneming. De functie is met name verkoop georiënteerd, maar ook inkoop- en administratieve werkzaamheden zijn onderdeel van jouw takenpakket.

Functie eisen

Als Commercieel Medewerker Binnendienst herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • 2-3 jaar ervaring in de internationale handel;
  • Goede kennis van moderne talen (Engels en Duits is een must, Frans is een pré);
  • Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en commercieel inzicht;
  • Je bent een echte aanpakker en hebt een positieve werkhouding;
  • De wil om gedurende langere tijd in de functie te investeren.

Aanbod

En wat bieden wij jou? Je komt te werken in een informele, platte organisatie waarin je de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling. Door middel van een gedegen inwerkperiode en intensieve begeleiding, krijg je de mogelijkheid om het bedrijf en de producten goed te leren kennen. Het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lisanne!

(e) lisanne@lincks.nl
(t) 06-21370819; stuur me gerust een Whatsapp berichtje!

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via de blauwe button!
#prio4