⃪ Terug naar het vacature overzicht

Commercieel Medewerker Binnendienst (Trader) Facilitair & Hygiëne – Westland

Introductie

Als Trader Facilitair & Hygiëne ben je gegarandeerd van een uitdagende baan bij een professionele en nog steeds groeiende organisatie. Heb jij commerciële ervaring in de facilitaire, schoonmaak- of hygiënebranche? Dan zoeken wij jou!

Organisatie

Jouw toekomstige werkgever is een internationale handelsorganisatie. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team waar plezier en samenwerken hoog in het vaandel staan. Er bestaat voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Functie

Als Trader Facilitair & Hygiëne verwerk je in- en verkooporders, voer je prijsonderhandelingen met klanten en leveranciers, bewaak je inkooporders en controleer je deze op tijdige levering. Je bouwt een relatie op met zowel bestaande als nieuwe klanten. Ook heb je dagelijks contact met je collega in de buitendienst en ondersteun je die waar nodig. Je volgt dus nauwkeurig het volledige orderproces, van de inkoopaanvraag tot aan de aflevering bij de klant.

Functie eisen

Als Trader Facilitair & Hygiëne herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt minimaal een MBO-opleiding en werkt en denkt op HBO-niveau;
  • Je hebt aantoonbare commerciële werkervaring, bij voorkeur in de facilitaire branche of met schoonmaak-, hygiëne- en persoonlijke beschermingsmaterialen;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en beheerst ook de Engelse en Duitse taal;
  • Je bent enthousiast, positief en gedreven, houdt van aanpakken en gaat altijd voor het beste resultaat;
  • Mensen kennen jou als een collegiale en bevlogen doener die secuur te werk gaat.

Aanbod

In deze functie kun je rekenen op:

  • Een aantrekkelijk salaris;
  • Een zelfstandige baan bij een ambitieus en groeiend bedrijf;
  • Veel ruimte om je werk zelfstandig uit te voeren, klantenrelaties op te bouwen, kennis op te doen van het inkoop- en verkoopproces en je salestalenten volop te ontwikkelen;
  • Samenwerken met leuke en gedreven collega’s in een prettige en informele werksfeer;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling, een pensioenregeling, 27 verlofdagen, reiskostenvergoeding en personeelskorting op het hele assortiment.

Inlichtingen

Is dit de baan die je zoekt of wil je graag wat meer weten? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Lisanne Volkers!

(e) lisanne@lincks.nl
(t) 06-21370819 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)

Sollicitatie

De afhandeling van deze vacature wordt verzorgd door Lincks Personal Recruitment. Reacties die rechtstreeks worden gestuurd aan onze opdrachtgever worden doorgestuurd naar Lincks Personal Recruitment ter beoordeling en afwikkeling. Voor een efficiënte afwikkeling van de procedure kun je via de button ‘solliciteren’ reageren op deze functie. Vul uw gegevens in op het invulformulier en stuur uw Curriculum Vitae (en eventueel begeleidend schrijven) als bijlage(n) mee. Uw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.
#prio