⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben jij klantgericht, commercieel & leergierig? In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst krijg je de ruimte om jezelf op commercieel vlak te gaan ontwikkelen en in deze rol ga je nauw samenwerken met de Accountmanager. Natuurlijk is er in deze functie voldoende ruimte voor jouw eigen initiatief en wordt meedenken gewaardeerd! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf van oorsprong actief in de brandstof, energie markt. Een platte organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling. Je bent onderdeel van het verkoopteam, bestaande uit drie buitendienst medewerkers, sales manager, klantenservice en Commercieel Directeur en hebt onderling veel contact.

Functie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst heb je een afwisselend & uitdagend takenpakket, je hebt onder andere de volgende verantwoordelijkheden:

  • Afspraken inplannen voor de accountmanager, met name bij prospects. Deze gaat vervolgens naar de klant om een samenwerking aan te gaan met de klant. Je samenwerking onderling is van groot belang om erin te slagen commercieel succesvol te zijn.
  • Administratief ondersteunen van de accountmanager ook wat betreft voorbereiding. Je werkt hierbij samen met je collega’s op de verkoop binnendienst.
  • Je handelt met een commercieel en communicatief inzicht.
  • Op termijn heb je zelf ook de kans om naar buiten te gaan, dit zal dan geleidelijk opgebouwd gaan worden.

Functie eisen

Als Commercieel Medewerker Binnendienst herken jij jezelf in het volgende profiel;

  • Je hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding in een commerciële richting en/of affiniteit met de brandstof en/of energie branche zijn een pré;
  • Je hebt ervaring opgedaan in een dergelijke rol waarbij je al bewezen succesvol was;
  • Je bent administratief goed onderlegd, bekend met MS Office en CRM systeem;
  • Je bent klantgericht en commercieel ingesteld.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

Wij bieden jouw een uitdagende functie in een dynamisch bedrijf! Er is volop ruimte voor meedenken en eigen initiatief. Uiteraard krijg jij een goed salaris wat past bij je opleiding en opgedane werkervaring. Het bedrijf valt onder een vertakking van de CAO Metaal en draagt bij aan het pensioen en zal een reiskostenvergoeding geven. Er zijn goede ontwikkelingsmogelijkheden en er is een gedegen inwerktraject.

Inlichtingen

Wil je meer weten? Bel dan gerust met Annemieke Bakker!

(t) 085-9028122
(e) annemieke@lincks.nl

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via de button!