⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Als CAD tekenaar / constructeur heb je een zelfstandige functie waarin je meewerkt bij het ontwerpen van systemen, constructies tekent en werkvoorbereidingen uitwerkt. Heb jij een afgeronde MTS-werktuigbouw en ervaring met AutoCAD en AutoDesk Inventor en lijkt het jou leuk om te werken binnen een internationaal opererende marktleider? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven!

Organisatie

Jouw toekomstige werkgever heeft een rijke geschiedenis in haar vakgebied en is uitgegroeid tot internationaal marktleider. Ze hebben de engineering, R&D en in- en verkoop in eigen beheer en hun installaties vind je wereldwijd terug. Je gaat aan de slag bij een internationaal, technisch bedrijf en maakt kennis met zo’n honderd enthousiaste collega’s!

Functie

Als CAD tekenaar/constructeur heb je een zelfstandige functie onder directe leiding van het Hoofd Projectbureau. De werkzaamheden houden in:

  • Meewerken bij het ontwerpen van onze waterbehandeling systemen, zowel custom-built als standaard;
  • Je tekent constructies voor de werkplaats en processchema‚Äôs;
  • Uitvoeren van werkvoorbereiding voor projecten;
  • Administratieve taken.

Functie eisen

Als CAD Tekenaar/ Constructeur heb jij het volgende te bieden:

  • MTS-werktuigbouw (of gelijkwaardig);
  • Opleiding AutoCad;
  • Opleiding AutoDesk Inventor;
  • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

En wat bieden wij jou?Je gaat aan de slag bij een gerenommeerd, specialistisch bedrijf. Na een gedegen inwerkperiode vervul je een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid. Je krijgt volop ruimte om opleidingen te volgen en jezelf te ontwikkelen. Uiteraard kun je rekenen op een marktconform salaris, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Inlichtingen

Meer weten? Neem dan contact op met Lisanne Volkers!

(t) 06-21370819 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
(e) Lisanne@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.