⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Sales tijgers opgelet! Ben jij een gedreven student die graag commerciële ervaring op wil doen binnen de verzekeringsbranche? Of ben jij net afgestudeerd en op zoek naar je eerste sales werkervaring? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij zoeken voor een financiële dienstverlener een nieuwe collega die zich focust op het proactief benaderen van bestaande en nieuwe klanten. Krijg jij hier energie van? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam en omstreken. Ze zijn actief in de financiële dienstverlening en adviseren zowel particuliere als zakelijke relaties op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen.

Je komt te werken in een persoonlijke en professionele werkomgeving. In totaal werken er 22 collega’s en jij gaat het hechte team van Commerciële Adviseurs versterken. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Functie

Als Commercieel Medewerker Outbound lever jij een onmisbare bijdrage aan het team van Commerciële Adviseurs. Jij kan namelijk als geen ander telefonisch commerciële kansen signaleren bij bestaande en nieuwe klanten! Je hebt onder andere de volgende taken:

  • Opvolgen van leads van nieuwe klanten;
  • Signaleren van kansen bij bestaande klanten.

Het bellen van nieuwe klanten zijn geen koude leads, maar leads ontstaan door overname van een andere organisatie. Zo heb jij altijd je opening al klaar staan!

Er is in deze functie ruimte voor iemand die fulltime deze functie wil vervullen, maar het is ook mogelijk om één of meerdere dagen hier aan de slag te gaan. Je kan hierbij ook in de avonduren werken.

Functie eisen

Als Commercieel Medewerker Outbound zie je targets als een uitdaging en draai je je hand niet om voor outbound bellen. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt goed ontwikkelde sociale vaardigheden en commercieel inzicht;
  • Je krijgt energie van het behalen van targets.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

  • Een salaris van minimaal €9 per uur, aangevuld door een riante bonusregeling:
  • Door de bonusregeling kan je rekenen op gemiddeld €40 tot €100 extra per dag!
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een uitdagende functie om jezelf commercieel te ontwikkelen.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten?

Neem dan contact op met Valérie:

(t) 085-9028126
(e) valerie@lincks.nl

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via de button!