⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben jij de financiële allrounder die wij zoeken? Wij zijn op zoek naar een ervaren Financieel Medewerker die naast debiteurenbeheer diverse andere financiële zaken oppakt. Je bent een kei in het bellen van klanten, zodat deze tijdig betalen. Natuurlijk heb je hiervoor een goed inlevingsvermogen waardoor je signalen in kunt schatten en daarop kunt anticiperen. Ben jij vasthoudend, communicatief vaardig, accuraat en doortastend? Lees dan snel verder!

Organisatie

Je komt te werken bij een innovatief, internationaal en technisch familiebedrijf. Ondertussen bestaan ze al ruim 50 jaar en heerst er binnen de organisatie een ambitieuze & informele sfeer. Zij bedenken oplossingen voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie, recreatiebranche, openbare gebouwen en de maritieme sector. Hiervoor hebben ze de ontwikkeling, productie én marketing & sales allemaal in eigen beheer!

Functie

Als Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer, maar ook voor facturatie, het dagelijks boeken van banken in Amerika en Italië en draag je de verantwoordelijkheid voor de credit- en debet cards en de bijbehorende administratie. In deze zelfstandige en uitdagende rol draag je zelf de verantwoordelijkheid voor de invulling van je werkzaamheden. Dit doe je in teamverband en indien collega’s jouw hulp kunnen gebruiken spring je daar ook bij.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over een Mbo-opleiding, bij voorkeur in financiële richting;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen een internationale projectenorganisatie;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • Je bent in staat om op alle niveaus binnen een organisatie te communiceren en relaties te leggen met mensen;
  • Je bent proactief, zelfstandig, vasthoudend, flexibel, accuraat en consequent;
  • Je bent niet bang om de telefoon te pakken en klanten te bellen en te overtuigen.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Financieel Medewerker?

Een zeer veelzijdige, verantwoordelijke, internationale, dynamische functie voor de komende drie maanden. Je komt te werken binnen een sterk groeiend en gezond innovatief bedrijf! Hier horen natuurlijk ook passende arbeidsvoorwaarden bij, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Lisanne Volkers;

(t) 06-2130819
(e) Lisanne@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.