⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Lijkt het jou interessant onderdeel te zijn van een specialistisch team en een belangrijk bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de service? Heb je een afgeronde mbo-diploma en beschik je over een goede beheersing van de Engelse taal? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Voor een mooie, technische organisatie in de maritieme sector, zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw toekomstige werkgever heeft een rijke geschiedenis in haar vakgebied en is uitgegroeid tot internationaal marktleider. Ze hebben de engineering, R&D en in- en verkoop in eigen beheer en hun installaties vind je wereldwijd terug. Je gaat aan de slag bij een internationaal, technisch bedrijf en maakt kennis met zo’n honderd enthousiaste collega’s!

Functie

In jouw rol als Administratief Medewerker (Waterkwaliteit), werk je in een team van specialisten dat de waterkwaliteit op schepen, boorplatforms en gebouwen onderzoekt. Jij bent het contact voor klanten die een watermonster willen laten afnemen. Jouw collega neemt ter plekke monsters af, welke door een extern laboratorium worden geanalyseerd. Wanneer die analyses terugkomen, ga jij verder aan de slag. Je vertaalt ze van het Engels naar het Nederlands en zet alle waarden, risico’s en dergelijke om in een stuk dat door iedereen te lezen en te begrijpen is. Jouw rapportage stuur je vervolgens door naar de klant waar de monsters zijn afgenomen. Bij tevredenheid van beide kanten, is er de mogelijkheid je functie op termijn uit te breiden met een planningswerkzaamheden en telefonisch klantcontact.

Functie eisen

Als Administratief Medewerker herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding;
  • Je bent secuur en nauwkeurig in je werk en communicatie;
  • Je hebt een sterke beheersing van zowel de Engelse als de Nederlandse taal;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Aanbod

Je gaat aan de slag bij een gerenommeerd, specialistisch bedrijf. Je werkt in een direct team van zes medewerkers binnen een professionele, maar open sfeer. Je kunt rekenen op een salaris tussen de €2000 en €2500 bruto per maand, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Bij tevredenheid van beide partijen, is er de mogelijkheid om je werkzaamheden verder uit te breiden.

Inlichtingen

Meer weten? Vraag naar Lisanne Volkers

(t) 06-21370819 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
(e) lisanne@lincks.nl

Sollicitatie

De afhandeling van deze vacature wordt verzorgd door Lincks Personal Recruitment. Reacties die rechtstreeks worden gestuurd aan onze opdrachtgever worden doorgestuurd naar Lincks Personal Recruitment ter beoordeling en afwikkeling. Voor een efficiënte afwikkeling van de procedure kun je via de button ‘solliciteren’ reageren op deze functie. Vul uw gegevens in op het invulformulier en stuur uw Curriculum Vitae (en eventueel begeleidend schrijven) als bijlage(n) mee. Uw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.