⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Als Administratief Medewerker ondersteun je de afdeling installatie en verwerk je de binnenkomende offertes. Je werkt met verschillende systemen en het is dan ook van groot belang dat je nauwkeurig te werk gaat en de details niet uit het oog verliest. Je bent ook verantwoordelijk voor een stukje financiële afhandeling van de projecten, zo boek je facturen in en zorg je voor het invoeren van de juiste betalingstermijnen in het systeem. Op administratief gebied begeleid je dus de projecten van a tot z. Klinkt dit als een leuke uitdaging voor jou? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een mooie internationale technische organisatie actief in de waterbehandeling en zijn al jaren één van de marktleiders met ongeveer 200 werknemers in Nederland en België. Dit komt niet alleen door hun toonaangevende merken, maar ook door de inzet en creativiteit van de medewerkers. Deze wordt erg gewaardeerd en dus ook gestimuleerd.

Functie

Als Administratief Medewerker begeleid je op administratief gebied, samen met twee collega’s, de projecten van a tot z en zorg je ervoor dat alles op een nauwkeurige manier verwerkt wordt in de verschillende systemen. Je hebt onder andere de volgende taken en werkzaamheden:

  • Aanmaken en opvolgen van orders in het CRM- en/of ERP-systeem;
  • Up to date houden van het klantenbestand;
  • Het opstellen van rapportages;
  • Verzorgen van de facturatie en eventuele creditnota’s;
  • Op administratief gebied ben je verantwoordelijk voor de financiële afronding van projecten en nacalculatie;
  • Je boekt projectaanvragen en voert nieuwe opdrachten in;
  • Je voert administratieve en ondersteunende werkzaamheden uit in de breedste zin van het woord.

Functie eisen

Als Administratief Medewerker herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde mbo opleiding;
  • Enkele jaren administratieve werkervaring;
  • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor details;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift;
  • Je bent bij voorkeur per direct en voor drie dagen in de week beschikbaar.

Aanbod

En wat bieden wij jou? Een opdrachtgever die met je mee denkt en je graag motiveert. Zo stimuleren zij de ontwikkeling van medewerkers en creëren ze ruimte voor jouw ideeën. Ook stellen zij zich flexibel op en kijken ze graag met je naar de best werkbare manier om een goede balans te krijgen, of het nu gaat om flexibele werktijden, thuis werken of een andere oplossing. Daarnaast krijg je een salaris tussen de €2.200,- en €2.350,- op fulltime basis, afhankelijk van jouw ervaring. In eerste instantie krijg je een (tijdelijk) uitzendcontract via Lincks Personal Recruitment aangeboden, dit kan vervolgens worden verlengd tot een direct contract bij de werkgever.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Lisanne Volkers!

(t) 06-21370819 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
(e) lisanne@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.