⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Krijg jij energie van het beheren, bewerken & uitbreiden van prospects en klanten? Ben jij commercieel, ondernemend en energiek? Jij zorgt er als Accountmanager voor dat de behoeftes van prospects en klanten in kaart worden gebracht en natuurlijk vertaald worden in passende oplossingen! Enthousiast? Lees dan snel verder?

Organisatie

Je komt te werken bij een internationale & toonaangevende leverancier van producten en diensten die gericht zijn op veiligheid van medewerkers binnen de industrie, bouw, maar ook op kantoor. Ze zijn een zéér belangrijke marktspeler, omdat ze hun uitgebreide producten- en dienstenpakket combineren en aanvullen met een klantgerichte service en specifieke kennis van veiligheid en veiligheidsproducten. Er werken in totaal zo’n 300 collega’s in drie verschillende landen.

De volgende waarden staan centraal binnen de organisatie; klant- & servicegerichtheid, veiligheidsgericht, informeel, direct & eerlijk en transparantie. Er hangt een dynamische en prettige sfeer waarin collega’s elkaar aanvullen en uitdagen.

Functie

Als Accountmanager krijg je energie van het onderhouden van contacten, je bent dan ook veel op pad om jouw klanten en prospects te bezoeken. Je hebt veel contact met bestaande grote afnemers en je hebt natuurlijk als doel de budgetten te realiseren. Hiernaast draag je zorg voor een samenwerking op lange termijn en fungeert hierin dan ook echt als partner van jouw klanten. Ook sluit je (meerjarige) contracten af. Jouw klanten zijn onder andere actief in de food, petrochemie, bouw en industrie. Hiernaast vervul je een echte spil-functie om interne en externe werkprocessen soepel te laten verlopen en hiervoor communiceer je bedrijfsbreed. Ook verzorg je rayon- en accountanalyses en de bijbehorende planning.

Naast de (bestaande) contacten met grote accounts benader jij natuurlijk ook interessante prospects om hiermee nieuw business te genereren en jouw klantenbestand uit te breiden.

Functie eisen

Als Accountmanager herken jij jezelf in het volgende profiel;

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt enkele jaren succesvolle ervaring met acquisitie en relatiebeheer in de B2B markt;
  • Je bent leergierig en bereid te investeren in jezelf;
  • Je bent een open, klant- en salesgedreven professional en toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie/branche;
  • Discipline en vermogen om te plannen zijn voor jou vanzelfsprekend.

Tot slot leg je gemakkelijk nieuwe contacten en bouwt deze uit door uitstekend te luisteren, klantbehoeften te filteren en vertalen in oplossingen.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Accountmanager?

  • Een zelfstandige functie met hierin ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en jouw eigen ontwikkeling;
  • Een mooi salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, dit ligt op maximaal €3800 bruto per maand;
  • Een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, een hele mooie bonusregeling, 25 vakantie- en 7 ADV dagen, een zeer goede pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering, een fietsplan, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroei binnen het bedrijf.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten?
Neem dan contact op met Renate Leeuwenstein.

(t) 085-9028123
(e) renate@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.