⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor acquisitie van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Je klantenkring ligt met name in de industrie, petrochemie, scheepsbouw en de zware constructiebedrijven. Heb jij minimaal 5 jaar ervaring in een salesfunctie, bij voorkeur binnen de verhuurbranche of in de industrie? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een technische organisatie. Ze bedienen klanten uit diverse markten zoals de industrie, maritieme sector en tankbouw.

Functie

Voor een vestiging in Rotterdam is onze opdrachtgever op zoek naar een gedreven Account Manager voor de uitbreiding van de verhuur business. Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor acquisitie van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Je houdt je voornamelijk bezig met de verhuur van de producten. Je klantenkring ligt met name in de industrie, petrochemie, scheepsbouw en de zware constructiebedrijven. Je rapporteert direct aan de Area Sales Manager!

Functie eisen

Als Accountmanager herken jij jezelf in het volgende profiel;

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een salesfunctie, bij voorkeur binnen de verhuurbranche of in de industrie;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je hebt een HBO diploma of HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent zelfstandig en hebt een hands-on mentaliteit en bent niet te beroerd om de handen uit de mouwen steken;
  • Je bent klantgericht en service georiënteerd;
  • Je weet kansen om te zetten in resultaat.

Aanbod

Het is een zeer zelfstandige functie met eigen verantwoordelijkheid. Er heerst een no-nonsense cultuur met korte beslissingslijnen. Hiernaast worden jou uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (lease-auto, telefoon, laptop) geboden.

Inlichtingen

Meer weten? Neem gerust contact op met Valerie:

(t) 085-9028126
(e) valerie@lincks.nl

Sollicitatie

De afhandeling van deze vacature wordt verzorgd door Lincks Personal Recruitment. Reacties die rechtstreeks worden gestuurd aan onze opdrachtgever worden doorgestuurd naar Lincks Personal Recruitment ter beoordeling en afwikkeling. Voor een efficiënte afwikkeling van de procedure kun je via de button ‘solliciteren’ reageren op deze functie. Vul uw gegevens in op het invulformulier en stuur uw Curriculum Vitae (en eventueel begeleidend schrijven) als bijlage(n) mee. Uw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.
#prio3